Crossminds ondersteunt TopzorgGroep in de overname van FysioEffect door het uitvoeren van een financieel due diligence

Crossminds ondersteunt TopzorgGroep in de overname van FysioEffect door het uitvoeren van een financieel due diligence

Met de overname van FysioEffect verstevigt de TopzorgGroep haar positie in omgeving Den Haag. De overname van FysioEffect is onderdeel van de buy-and-build strategie die TopzorgGroep voert. De overname draagt bij aan het doel van de TopzorgGroep om patiënten hogere kwaliteit zorgverlening te bieden.

FysioEffect

FysioEffect heeft maar liefst 16 locaties in en rondom Den Haag. De specialisten van FysioEffect zijn gedreven om patiënten te helpen met een optimaal herstel door middel van behandelingen (sport, manueel en fascie). Op de verschillende locaties is een verscheidenheid aan specialisaties aanwezig.

 

TopzorgGroep

TopzorgGroep is opgericht in 2019 en is een groeiende keten van multidisciplinaire praktijken in Nederland. TopzorgGroep heeft als doel het verlenen van de beste paramedische zorg met alle specialisaties op het gebied van onder andere fysiotherapie en leefstijl. Samen met partner SRN Revalidatie biedt TopzorgGroep op haar locaties eveneens medisch specialistische revalidatiezorg aan.

De overname van FysioEffect is onderdeel van de groeistrategie die TopzorgGroep samen met aandeelhouder Capital A voert. Na de overname van TIM Fysiotherapie in Den Haag (24 praktijken), breidt TopzorgGroep met de overname van FysioEffect haar positie in omgeving Den Haag verder uit. Inmiddels heeft TopzorgGroep een stevige positie verworven in deze regio

 

Crossminds

Crossminds heeft TopzorgGroep wederom mogen bijstaan door het uitvoeren van een financieel due diligence en het bieden van begeleiding rondom de transactie. Pieter Poortvliet, Donna van der Ven en Arjen Treure hebben vanuit Crossminds een actieve rol gespeeld bij deze transactie.

Auteur

Pieter Poortvliet Crossminds
Pieter Poortvliet

Senior adviseur

T: +31 6 29 33 93 02

E: pieterpoortvliet@crossminds.nl