Crossminds ondersteunt TopzorgGroep in de overname van Stofberg Groep door het uitvoeren van een financieel due diligence

Crossminds ondersteunt TopzorgGroep in de overname van Stofberg Groep door het uitvoeren van een financieel due diligence

Met de overname van Stofberg Groep breidt TopzorgGroep haar werkgebied uit naar Limburg.  Naast het feit dat dit een grote stap is richting het realiseren van landelijke dekking door TopzorgGroep, breidt TopzorgGroep hiermee ook haar diensten uit. Stofberg Groep biedt namelijk verschillende activiteiten op het gebied van onder andere bewegingsonderwijs en duurzame inzetbaarheid aan die vernieuwend en baanbrekend te noemen zijn.

TopzorgGroep

TopzorgGroep is opgericht in de zomer van 2019 en is een groeiende keten van multidisciplinaire praktijken in Nederland. TopzorgGroep heeft als doel het verlenen van de beste paramedische zorg met alle specialisaties op het gebied van onder andere fysiotherapie en leefstijl. Samen met partner SRN Revalidatie biedt TopzorgGroep op haar locaties eveneens medisch specialistische revalidatiezorg aan.

De overname van Stofberg Groep is onderdeel van de buy-and-build strategie die TopzorgGroep met haar aandeelhouder Capital A voert. De overname draagt bij aan kwalitatieve groei, innovatiekracht, toekomstbestendigheid van partijen en hogere kwaliteit van zorgverlening voor de patiënt.

 

Stofberg Groep

Stofberg Groep is een totaalaanbieder van preventieve zorg, curatieve zorg en nazorg met name op bewegingsgebied. Onderdeel van de Stofberg Groep zijn onder meer Riskcare Preventie, Stofberg Vandaag en RechargeLab. Binnen deze activiteiten spitst Stofberg zich toe op bewegingsonderwijs voor kinderen, fitness, arbeidsre-integratie en duurzame inzetbaarheid. Stofberg Groep biedt haar verschillende diensten aan op 11 locaties in Limburg en Brabant.

 

Crossminds

Crossminds heeft TopzorgGroep ondersteund bij deze transactie door de uitvoering van een financieel due diligence onderzoek en begeleiding rondom de transactie.

Vanuit Crossminds werd deze transactie begeleid door Pieter Poortvliet, Donna van der Ven en Levi Lindhout.

Auteur

Pieter Poortvliet Crossminds
Pieter Poortvliet

Senior adviseur

T: +31 6 29 33 93 02

E: pieterpoortvliet@crossminds.nl