Crossminds ondersteunt TopzorgGroep in de overname van T.I.M. Fysiotherapie door het uitvoeren van een financieel due diligence

Crossminds ondersteunt TopzorgGroep in de overname van T.I.M. Fysiotherapie door het uitvoeren van een financieel due diligence

Met de overname van T.I.M. Fysiotherapie breidt TopzorgGroep haar positie in Zuid-Holland verder uit. Dit vormt een belangrijke stap in het realiseren van landelijke dekking door de TopzorgGroep-keten. De overname is onderdeel van de buy-and-build strategie, die TopzorgGroep met haar aandeelhouder Capital A voert. De overname draagt bij aan kwalitatieve groei, innovatiekracht, toekomstbestendigheid van partijen en hogere kwaliteit van zorgverlening voor de patiënt.

TopzorgGroep

TopzorgGroep is opgericht in de zomer van 2019 en is een groeiende keten van multidisciplinaire praktijken in Nederland. TopzorgGroep heeft als doel het verlenen van de beste paramedische zorg met alle specialisaties op het gebied van onder andere fysiotherapie en leefstijl. Samen met partner SRN Revalidatie biedt TopzorgGroep op haar locaties eveneens medisch specialistische revalidatiezorg aan.

De TopzorgGroep beschikt over een forse backoffice ter ondersteuning van de zorgprofessionals en praktijken en is ook geauditeerd en aangesloten bij het kwaliteitscertificaat ‘Stichting Keurmerk Fysiotherapie’. Daarnaast zijn ze voor al hun producten multi-site gecertificeerd door middels van het HKZ kwaliteitscertificaat.

 

T.I.M. Fysiotherapie

T.I.M. Fysiotherapie is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in Zuid-Holland. De keten beschikt over  20 locaties en 70 therapeuten. T.I.M. is een veelzijdig aanbieder van (gespecialiseerde) fysiotherapie en aanverwante disciplines, waar patiënten terecht kunnen voor onder meer algemene fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, bedrijfsfysiotherapie, kaakfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, oncologische fysiotherapie.

 

Crossminds

Crossminds heeft TopzorgGroep ondersteund bij deze transactie door de uitvoering van een financieel due diligence onderzoek en begeleiding rondom de transactie.

Vanuit Crossminds werd deze transactie begeleid door Pieter Poortvliet, Donna van der Ven en Levi Lindhout.

Auteur

Pieter Poortvliet Crossminds
Pieter Poortvliet

Senior adviseur

T: +31 6 29 33 93 02

E: pieterpoortvliet@crossminds.nl