Crossminds voert namens TopzorgGroep due diligence uit bij overname van Fysiotherapie van Lammeren

Crossminds voert namens TopzorgGroep due diligence uit bij overname van Fysiotherapie van Lammeren

Crossminds ondersteunt TopzorgGroep in de overname van Fysiotherapie van Lammeren door het uitvoeren van een financieel due diligence.

De overname van Fysiotherapie van Lammeren is onderdeel van de buy-and-build strategie, die TopzorgGroep met haar aandeelhouder Capital A voert. De overname draagt bij aan het kwalitatieve groei, innovatiekracht  en toekomstbestendigheid van partijen, en hogere kwaliteit van zorgverlening voor de patiënt.

 

TopzorgGroep

TopzorgGroep is opgericht in de zomer van 2019 en is een groeiende keten van multidisciplinaire praktijken in Nederland. TopzorgGroep heeft als doel het verlenen van de beste paramedische zorg met alle specialisaties op het gebied van onder andere fysiotherapie en leefstijl.

 

Fysiotherapie van Lammeren

Fysiotherapie van Lammeren is na een praktijkovername opgericht in 2002 als Fysiotherapie Rozenoord. Fysiotherapie van Lammeren werkt met twee (en binnenkort drie) vestigingen te Bergen op Zoom. Op de hoofdlocatie, de voormalige Cort Heijligerskazerne aan Jan Borghoutsplein te Bergen op Zoom, werkt Fysiotherapie van Lammeren samen in een prachtig gezondheidscentrum met elf huisartsen en vele andere zorgdisciplines.  Er wordt een verscheidenheid aan specialisaties en groepslessen op locatie aangeboden. Op de andere locaties kan ook volop samengewerkt worden met een verzorgings-/verpleeghuis en met de polikliniek van de Universiteit van Antwerpen.

Door de overname verstevigt TopzorgGroep de kwaliteit van zorgverlening en komen er nieuwe behandelmogelijkheden voor patiënten in Bergen op Zoom, zoals bijvoorbeeld hartrevalidatie, longrevalidatie, medisch specialistische revalidatie, Basis en Specialistische GGZ, UWV/VMO- en letselschade trajecten.

 

Crossminds

Crossminds heeft TopzorgGroep ondersteund bij deze transactie door de uitvoering van een financial due diligence onderzoek.

Vanuit Crossminds werd het due diligence onderzoek uitgevoerd door Pieter Poortvliet en Donna van der Ven.