Crossminds voert namens TopzorgGroep een due diligence onderzoek uit naar MTC De Fysioclub en Medinello.

Crossminds voert namens TopzorgGroep een due diligence onderzoek uit naar MTC De Fysioclub en Medinello.

Topzorggroep en haar aandeelhouder Capital A hebben Medisch Training Centrum B.V. (MTC De Fysioclub) en Medinello B.V. overgenomen. Crossminds voerde namens TopzorgGroep een financial due diligence uit.

De geplande samenvoeging zal bijdragen aan de continuïteit, kwalitatieve groei, innovatiekracht en toekomstbestendigheid van alle partijen. Hiermee wordt de kwaliteit van zorgverlening geborgd en ontstaan er nieuwe behandelmogelijkheden voor de patiënt.

 

TopzorgGroep

TopzorgGroep is een zorgketen opgericht in de zomer van 2019. TopzorgGroep bestaat uit praktijken met verschillende disciplines en specialisaties op het gebied van de paramedische zorg. Zij biedt behandelprogramma’s voor fysiotherapie, lifestyle en re-integratie. Met de overnames bereikt TopzorgGroep een toonaangevende positie op het gebied van de medisch specialistische revalidatiezorg.

De TopzorgGroep komt voort uit Fysiotherapie Van Loo & Veerhoek (2003), een grote multidisciplinaire praktijk met meerdere vestigingen in Zeeland. In 2020 werd TopzorgGroep Terheijden, voorheen Perkura, met vestigingen in Made, Wagenberg en Terheijden toegevoegd.

 

Medisch Trainingscentrum De Fysioclub

Medisch Trainingscentrum De Fysioclub is een toonaangevende zorgaanbieder in de paramedische zorgverlening. Medinello verleent kwalitatieve revalidatiegeneeskundige zorg op diverse locaties in Nederland.

 

Vanuit Crossminds werd het due diligence onderzoek uitgevoerd door Pieter Poortvliet, Arjen van de Velde, Jochem Havelaar en Donna van der Ven.

Kunnen wij jou helpen bij een dergelijk traject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Auteur

Pieter Poortvliet Crossminds
Pieter Poortvliet

Senior adviseur

T: +31 6 29 33 93 02

E: pieterpoortvliet@crossminds.nl