Crossminds voert namens ZIB Investments een due diligence onderzoek uit naar Van der Valk Plaza Resort Bonaire

Crossminds voert namens ZIB Investments een due diligence onderzoek uit naar Van der Valk Plaza Resort Bonaire

In het kader van een financiering voor recreatief vastgoed heeft Crossminds namens ZIB Investments een due diligence uitgevoerd naar de financiële positie van Plaza Resort Bonaire B.V. en Van der Valk International B.V.

Plaza Resort Bonaire

Plaza Resort Bonaire B.V. is de exploitant van Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire; een luxe vakantieresort met meer dan 100 kamers op het Caribisch Eiland Bonaire. Het resort ligt in een lagune direct aan één van de mooiste stranden van Bonaire en omvat meerdere restaurants en bars, een privé strand, een zwembad alsmede een casino.

Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire is één van de weinige all-inclusive resorts op Bonaire. Dankzij het groeiende toerisme op Bonaire heeft de familie Van der Valk al enige jaren geleden besloten tot het renoveren, upgraden en het uitbreiden van het Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire. Momenteel wordt op het resort een zestal nieuwe appartementsgebouwen gerealiseerd, inclusief bijbehorende infrastructuur en een zwembad, waarvoor een financiering wordt verstrekt.

 

Van der Valk International

Van der Valk International B.V. is de Nederlandse topholding van de Nuland-staak van de Van der Valk familie en aandeelhouder van Plaza Resort Bonaire B.V. De hotels van Van der Valk International B.V. zijn gelegen in Nederland, België en Bonaire. In 2021 heeft Van der Valk International B.V. twee nieuwe hotels geopend (Gent en Noordwijk) en er zijn diverse hotels in aanbouw.

 

ZIB Investments

ZIB Investments is al ruim 20 jaar succesvol met innovatieve beleggingsproducten voor particuliere beleggers. Voor uiteenlopende investeerders structureert en beheert ZIB Investments projecten in recreatief vastgoed en maatschappelijk relevant vastgoed, zoals zorgvastgoed en ouderenhuisvesting. Sinds oprichting heeft ZIB Investments een sterk trackrecord met ruim 30 projecten opgebouwd.

 

Crossminds

In opdracht van ZIB is door Crossminds B.V. een financieel due diligence uitgevoerd naar de financiële positie van Plaza Resort Bonaire B.V. en Van der Valk International B.V., Het team vanuit Crossminds bestond uit Lars van Heeren, Jochem Havelaar en Pieter Poortvliet.

Kunnen wij jou helpen bij een dergelijk traject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Auteur

Lars van Heeren Crossminds
Lars van Heeren

Senior adviseur

T: +31 6 46 41 45 58

E: larsvanheeren@crossminds.nl