Estron Group versterkt positie door samenvoeging met DFDS onder begeleiding van Crossminds

Estron Group versterkt positie door samenvoeging met DFDS onder begeleiding van Crossminds

De bekende logistieke speler, Estron Group, heeft een belangrijke stap gezet in de uitbreiding van haar marktaandeel en toekomstige groei. De onderneming heeft aangekondigd dat zij zich bij DFDS heeft gevoegd. Het doel van deze samenvoeging is om hun aanwezigheid in de markt te versterken en een stevige basis te leggen voor komende ontwikkelingen.

DFDS, bekend om zijn uitgebreide transportnetwerk, wordt gezien als een perfecte strategische partner voor Estron Group. Door deze fusie heeft Estron Group de capaciteit van haar transportdiensten aanzienlijk vergroot, met name in de volledige ladingoperatie vanuit het VK. Deze gecombineerde kracht stelt hen in staat om klanten een naadloze ervaring te bieden, variërend van wegtransport tot veerbootdiensten.

Een van de drijfveren achter deze samenvoeging is de gedeelde bedrijfsfilosofie tussen de twee entiteiten. Estron Group, van oudsher een familiebedrijf, waardeert de directe besluitvorming en het persoonlijke contact die DFDS ook hoog in het vaandel heeft staan.

Voor klanten, leveranciers en andere partners van Estron Group blijft de bedrijfsvoering zoals gewoonlijk. Echter, dankzij deze fusie en het uitgebreide netwerk van DFDS, kunnen zij nu rekenen op een verbeterde service en meer mogelijkheden.

Marco du Pré heeft, namens Crossminds, Estron Group bijgestaan tijdens dit hele proces voor een goede overgang en samenvoeging met DFDS.

Auteur

Marco du Pré Crossminds
Marco du Pré

Senior adviseur

T: +31 6 51 37 45 31

E: marcodupre@crossminds.nl