Futureproof Group neemt aandeel in Advisor ICT Solutions

Futureproof Group neemt aandeel in Advisor ICT Solutions

Futureproof Group heeft aandelen verworven in Advisor ICT Solutions. Crossminds voerde, in opdracht van MKB Fonds, een due diligence uit naar de financiële, fiscale en personele aspecten van Advisor ICT Solutions.

Futureproof Group, opgericht door participatiemaatschappij MKB Fonds, heeft in februari 2017 een meerderheidsbelang verworven in Advisor ICT Solutions. Hiermee is een volgende stap gezet in de ‘buy & build-strategie’.

Advisor ICT Solutions is een sinds 1985 bestaande onderneming die oplossingen biedt op het gebied van netwerk infrastructuur, communicatie en hosting. De onderneming realiseert met circa 50 medewerkers een omzet van ruim € 6 miljoen.

MKB Fonds versterkt met deze overname de positie van Futureproof Group op het gebied van ict-dienstverleners. De Futureproof Group bestaat inmiddels, naast Advisor ICT Solutions, uit Joheco Automatiseringen, Ultra-X en De Computerwacht. De samenwerking biedt de ondernemingen en haar cliënten voordelen door de kennisdeling en schaalgrootte. Alle ondernemingen in de Futureproof Group behouden hun eigen identiteit.

Een team van adviseurs van Crossminds heeft in een brede, multidisciplinaire samenstelling, een due diligence uitgevoerd naar Advisor ICT Solutions en adviseerde over de financiële, fiscale en personele aspecten van de transactie.

Auteur

Pieter Poortvliet Crossminds
Pieter Poortvliet

Senior adviseur

T: +31 6 29 33 93 02

E: pieterpoortvliet@crossminds.nl