Wij helpen jou de beste financier te vinden

Financieringen

De beste voorwaarden. Kun je een onderneming overnemen om jouw marktaandeel uit te breiden? Heb je verduurzamings- en digitaliseringsambities? Wil je investeren in nieuwe apparatuur of nieuwe bedrijfsruimte? Dan is er geld nodig. Wij helpen je financiering te vinden tegen de beste voorwaarden. Wij geven een onafhankelijk en transparant advies. Wij vinden de juiste geldverstrekker voor jouw financieringsvraag.

Wanneer kunnen wij iets voor jou betekenen?

Als je opzoek bent naar financiering, geven wij graag een onafhankelijk en transparant advies. We helpen bij het bepalen van jouw financieringsbehoefte, stellen een (beknopte) financieringsmemorandum op, benaderen gericht en snel potentiële financiers en helpen je met het rondkrijgen van de financiering.

Ondersteuning van start tot finish

We hebben een goed beeld van het actuele financieringsklimaat. We ondersteunen je financieringsaanvraag, groot of klein, van start tot finish. We ‘modelleren’ je ondernemingsplan en maken kansen en bedreigingen inzichtelijk. Samen met jou stellen we vast hoeveel financiering je nodig hebt. Middels ons netwerk zijn wij exact op de hoogte wat de acceptatiecriteria zijn per geldverstrekker, hierdoor vinden wij gericht en snel de beste financier. Ook weten wij exact welke (financiële informatie) nodig is voor jou aanvraag, dit maakt het aanleveren van informatie gemakkelijk en versnelt het proces. We staan je terzijde in de onderhandelingen met de financieren en zorgen dat je optimale condities krijgt.

Services die we bieden

  • De financieringsbehoefte bepalen
  • Adviseren over de invulling van de financiering
  • De financiële documentatie inzichtelijk maken
  • Een professioneel (beknopt) financieringsmemorandum opstellen
  • De financieringsvraag delen binnen ons netwerk van meer dan 50 geldverstrekkers
  • Een optimale set aan voorwaarden onderhandelen
  • De juridische documentatie beoordelen

Verandering financieringsklimaat

We zien dat het financieringsklimaat in Nederland de afgelopen jaren flink is veranderd. Nieuwe geldverstrekkers betreden de markt en alternatieve financieringen blijven groeien. Waar voorheen de lokale bank vooral de ondernemer van financiering voorzag, is dit al lang niet meer zo voor de hand liggend. We kunnen concluderen dat de non-bancaire financiering een vaste plek in het financieringslandschap heeft verworven. Welke vorm van financiering sluit het beste aan bij jouw onderneming?

Neem contact op met een van onze specialisten en wij helpen jou bij het vinden bij de meest geschikte financier.

Benieuwd naar ons netwerk van geldverstrekkers? Klik hier