Ontmoet het team

Dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen graag de tijd voor je. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om de persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor jou de best passende oplossing is.

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen je garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij houden voortdurend onze kennis actueel. Onze adviseurs studeren regelmatig om je altijd van een goed advies te kunnen voorzien.

Michel van Dijk

Michel van Dijk is een ervaren adviseur en voormalig ondernemer. Hij gaat voor zijn klanten door het vuur. Met scherpe analyses en een brede ervaring is hij een ideale sparringpartner voor ondernemers.

Marco du Pré

Marco du Pré is een van de oude rotten van Crossminds. Hij begon er in 2003, maakte in 2014 een uitstapje naar een bedrijf in spijkerbroeken en keerde in 2018 als directeur terug op het vertrouwde nest. Hij is gespecialiseerd in fusies en overnames.

Martin de Jong

Samen met andere directieleden geef ik leiding aan een team adviseurs. Binnen Crossminds voeren we bij een diverse groep cliënten adviesopdrachten uit. Collega’s help ik ontwikkelen tot een hoog vaktechnisch niveau en ik coach hen in het versterken van hun persoonlijke competenties.

Mitch van Bovene

Mitch van Bovene is een enthousiaste adviseur die voor iedereen een toegankelijke en prettige gesprekspartner is. Van de directeur van het bedrijf tot de werknemer in de productieloods.

John van Boesschoten

John van Boesschoten is een enthousiaste adviseur. Zijn passie is om bedrijven continu te laten groeien door waarde te creëren. Hiervoor maakt hij, naast de nieuwste groeihacktechnieken, altijd gebruik van inzichten die relevant zijn voor de klant en het bedrijf.

Patrick Wijzenbroek

Met een brede achtergrond in corporate en mkb brengt hij ‘the best of both worlds’ naar bedrijven met uiteenlopende vraagstukken. Patrick is analytisch en communicatief sterk. Hij zet informatie uit gesprekken snel om zetten in concreet advies.

Peter van Haagen

Hij adviseert en ondersteunt. Waar nodig en gewenst steekt hij zelf de handen uit de mouwen en trekt hij als interimmanager vastgelopen projecten vlot. In die rol voegt hij daadwerkelijk waarde voor ondernemingen toe.

Pieter Poortvliet

Pieter is sinds 2008 actief bij Crossminds. Hij is gespecialiseerd in fusies, overnames en waarderingen. Hij combineert deze activiteiten regelmatig met een rol als gerechtelijk deskundige in geschilsituaties.

Frits Franken

Frits is geboren en getogen in het Brabantse Roosendaal. Hij heeft zijn opleiding gevolgd aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Twee totaal verschillende werelden. Hij werd verliefd op het dynamische Rotterdam.

Silvia Bal-Roose

Silvia is geboren en getogen in Zeeland. Ze studeerde bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen en woonde en werkte daarna 13 jaar in de Randstad. Inmiddels woont zij weer in Zeeland.

Juliette Desseaux

Juliette is accuraat en laat zich niet snel uit het veld slaan. “Marketing en communicatie moeten daadwerkelijk bijdragen aan betere klantgerichtheid en betere resultaten. Investeringen moeten leiden tot leads, conversie en maximaal tevreden klanten.

Niels Meijer

Sinds zijn komst naar Crossminds heeft Niels zich toegelegd op bedrijfswaarderingen, due diligence-onderzoeken en financieringen. Daarnaast heeft hij collega’s ondersteund bij bedrijfsovernames en fusies. Hiervoor schreef hij onder meer informatiememoranda.

Matthijs van Dijk

Matthijs van Dijk helpt bedrijven bij het verbeteren van hun commerciële processen. Als zoon van een directeur-grootaandeelhouder is het ondernemerschap hem met de paplepel ingegoten. Uit eigen ervaring weet hij wat een ondernemer drijft en hoe hij hem of haar kan ondersteunen bij de dagelijkse bedrijfsvoering.

Jeroen Elst

Jeroen is opgegroeid in een ondernemersgezin en weet dan ook uit de eerste hand wat het ondernemerschap inhoudt. Hij denkt van jongs af aan mee over strategische beslissingen, maar weet ook wat het is om de handen uit te mouwen te steken.

Arjen van de Velde

Arjen is een gedreven adviseur gespecialiseerd in fusies en overnames, waarderingen en due diligence onderzoeken. Hij wordt geboeid door de afwisseling tussen de inhoudelijke complexiteit en emotionele aspecten van een overname. Geen overname traject is hetzelfde, elk traject vraagt volledige scherpte van begin tot het einde, hier wordt het verschil gemaakt.

Lars van Heeren

Lars van Heeren is een resultaatgerichte adviseur die enthousiast wordt van bedrijven met een bijzonder product of een unieke dienst. Hij is gespecialiseerd in fusies en overnames. Nieuwe opdrachten geven Lars uitdaging.

Kees Duivestein

Altijd heeft Kees dezelfde waarden hoog in het vaandel: vakbekwaamheid, integriteit, de behoefte en noodzaak om waarde toe te voegen. Met die mindset en bagage: verbinden, mobiliseren, resultaat leveren.

Liane Keijzer-Okhuijsen

Liane is resultaatgericht met een focus op het leveren van toegevoegde waarde voor elke klant. Het is haar passie om fusies en overname-transacties succesvol af te ronden. Ze is accuraat en heeft veel oog voor detail bij het waarderen en verliest daarbij het uiteindelijke doel nooit uit het oog.

Glenn van den Bos

Anders zijn, anders doen, anders blijven! Eigenzinnigheid, lef, dat is het geheim van een succesvol merk? Hoe kan ook uw organisatie zich onderscheiden van de grijze massa, dat is de vraag?

Antoine Kooren

Als creatief adviseur ondersteunt Antoine Kooren relaties bij veranderprocessen. Kenmerken van zijn aanpak zijn: meedenken én meedoen, kijken naar de vraag achter de vraag, mensen verbinden, met groei als resultaat, en niet per se als doelstelling.

Marco Goovers

Marco Goovers hij heeft ruime ervaring als eindverantwoordelijke in bedrijven. Hij weet welke uitdagingen ondernemen met zich meebrengt. En hoe deze het hoofd te bieden. Niet alleen als het gaat om plannen maken (missie, visie en strategie), maar ook bij het realiseren van die plannen. Hij heeft veel bedrijven geholpen bij reorganisaties.

Loïs Sebel

Loïs Sebel is begin 2020 begonnen bij Crossminds. Wat Loïs aanspreekt in Crossminds is de Rotterdamse mentaliteit en de hands-on aanpak. Niet waarzeggen, maar waarmáken. Samen met de ondernemer het beste resultaat bereiken, daar gaat ze voor.

Donna van der Ven

Donna van der Ven heeft de ambitie die we bij Crossminds graag zien. Ze werkt parttime en studeert tegelijkertijd. Zo combineert zij theorie en praktijk. Ze heeft al verschillende bachelors op zak en is nog lang niet uitgeleerd.