'Met inzet en passie gezamenlijk bouwen aan succes.’

Ad de Korte

Interim manager

Ad de Korte heeft ruime ervaring als directievoorzitter in de bancaire sector en later als eigenaar in de zakelijke dienstverlening. Ad werkte als interim-directeur en adviseur bij verschillende bedrijven in reorganisatietrajecten. Als toezichthouder, in de rol van voorzitter en lid van de raad van bestuur en raad van commissarissen. Zo werd naast kennis en ervaring van diverse branches ook zijn kennis versterkt op het gebied van corporate governance en structuur.

Ad zijn kracht zit in resultaatgerichtheid, directheid, openheid en drive. Hij steekt graag de handen uit de mouwen. Ad weet door zijn enthousiasme collega’s en medewerkers te inspireren om doelen te bereiken, maar beschikt ook over de Zeeuwse nuchterheid.

Zijn opleiding HBO Bedrijfskunde werd aangevuld met vele vakgerichte opleidingen in de financiële sector. Ook volgde hij summer courses aan Stanford University en het IMD Lausanne. Een prachtige basis om deze kennis praktisch toe te passen. Kennis die vooral werd ingezet om organisaties efficiënter en effectiever te laten functioneren met tevreden stakeholders waaronder klanten, aandeelhouders, medewerkers en banken.

Ad komt uit een ondernemersfamilie. Hij heeft als eindverantwoordelijke het ondernemen in de praktijk gebracht. ‘’Na jarenlange contacten met vele ondernemers wil ik nu opnieuw mijn kennis en ervaring inzetten. Samen met mijn collega’s van Crossminds werken aan het resultaat van jouw onderneming.”