Sometimes you win, sometimes you learn!

Antoine Kooren

Creatief adviseur

010, Rotterdammer, ondernemersfamilie, internet-veteraan, ‘kan niet bestaat niet’, ondernemend, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Als voormalig ondernemer spreekt Antoine Kooren de taal van zijn relaties. Hij adviseert graag vanuit zijn kennis en ervaring op het gebied van identiteit, huisstijlen, online toepassingen, marketing en automatisering. Hij helpt zijn relaties bij het formuleren en behalen van hun (online) doelstellingen.

Antoine is gedreven, nieuwsgierig en gepassioneerd. Zowel in zijn werk als privé. Hij komt het beste tot zijn recht als er uitdaging is én ruimte voor creativiteit. Groei is belangrijk voor hem. Dit bereikt hij met inzet, focus en doen.

Antoine is Rotterdammer en verknocht aan zijn stad. Telg uit een ondernemersfamilie en internet-veteraan. ‘Kan niet bestaat niet’ is hem met de paplepel ingegoten. Net als zijn gevoel voor humor. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, is zijn motto.

Crossminds heeft een eigenzinnige visie en geeft daar met een multidisciplinair team een geheel eigen invulling aan. Deze aanpak is Antoine op het lijf geschreven. Vanuit meerdere disciplines, weldoordacht, en ‘op zijn Rotterdams’ écht toegevoegde waarde leveren aan relaties. Door mee te denken en vooral ook mee te doen!