Arjen van de Velde

Adviseur

Arjen is een gedreven adviseur gespecialiseerd in fusies en overnames, waarderingen en due diligence onderzoeken. Hij wordt geboeid door de afwisseling tussen de inhoudelijke complexiteit en emotionele aspecten van een overname. Geen overname traject is hetzelfde, elk traject vraagt volledige scherpte van begin tot het einde, hier wordt het verschil gemaakt.

Na zijn studie finance aan Tilburg University kwam Arjen in het voorjaar van 2017 bij Crossminds werken. In 2018 volgde hij de opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging en in 2019 startte hij de opleiding International Corporate Finance via Columbia Business School

In de afgelopen jaren heeft Arjen diverse transactie begeleid. Van transacties zowel met als voor private equity tot bedrijfsopvolging trajecten binnen de familie. Van een lokale retailer tot gevestigde ondernemingen in uiteenlopende sectoren met een internationale focus. Deze dynamiek geeft hem energie. Arjen staat graag naast de ondernemer vanaf de ori├źntatiefase tot de closing.