Astrid van Leerdam

Interim controller

Astrid van Leerdam is een allround financial controller die brede ervaring heeft opgedaan in verschillende financiële rollen binnen veelal MKB-organisaties. Ze is daarbij betrokken geweest bij trajecten als herfinanciering, ERP-implementatie, faillissement en overname (due diligence).

Met die ervaring kan ze zich goed verplaatsen in de keuzes waar een ondernemer voor kan komen te staan en het geeft haar voldoening om in dat soort bepalende situaties ondersteuning te kunnen bieden. Een flexibele instelling is voor Astrid vanzelfsprekend. Ze werkt gestructureerd en is daardoor in staat om overzicht te bewaren, verbanden te leggen en prioriteiten te stellen.

Astrid is opgegroeid onder de rook van Rotterdam en heeft daar de HBO studie’s Financieel Management en SPD afgerond. Na haar opleiding is ze begonnen in de automotive branche, waar de basis is gelegd voor haar verdere loopbaan. Na een verhuizing naar Zeeland heeft ze haar loopbaan voortgezet in de sectoren shipping, offshore, staalbouw en logistiek. Rode draad was altijd de hands-on en no-nonsense cultuur. Want hoewel ze inmiddels al geruime tijd in Zeeland woont, zet ze nog steeds graag met een Rotterdamse mentaliteit de schouders eronder.