'Niets is onmogelijk'

Donna van der Ven

Analist

Donna van der Ven voert als analist onder andere bedrijfswaarderingen en due diligence-onderzoeken uit. Na een werkstudentschap bij Crossminds tijdens haar studie, is Donna fulltime aan de slag gegaan binnen het team.  Donna heeft de bachelor Economie & Bedrijfseconomie en de bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond. Vervolgens heeft zij een verdiepingsslag gemaakt met de master Financial Economics en de master Ondernemingsrecht. Doordat Donna zowel een financiële als juridische achtergrond heeft, is zij in staat opdrachten vanuit verschillende invalshoeken te benaderen.

De afwisseling die de verschillende studies haar tijdens het studeren boden, vindt Donna eveneens bij Crossminds. Door een grote verscheidenheid aan trajecten binnen verschillende sectoren, is geen opdracht hetzelfde. Sinds Donna bij Crossminds is gestart, heeft zij ervaring op gedaan tijdens uiteenlopende projecten. Zo is zij betrokken bij de aan- en verkoop van ondernemingen, maar ondersteunt zij ook klanten met een financieringsbehoefte. De variatie in haar werk houdt Donna scherp, en zorgt ervoor dat zij zich elke dag met het volste enthousiasme inzet voor de klant.

In haar vrije tijd maakt Donna graag haar hoofd leeg in de sportschool. Echt ontspannen gebeurt tussen de bedrijven door: het liefste tijdens een uitgebreid etentje met vrienden of familie.