'De magie van verandering ontstaat als je samen meer grip krijgt...'

Erwin Geutskens

Senior adviseur - Interim manager

Erwin Geutskens heeft veel hands-on ervaring in het opzetten en uitvoeren van strategische verander- en verbeterprogramma’s. Als interim-manager en Lean 6-Sigma blackbelt pakt hij de zaken aan die in de weg staan van waarde en groei. Hij is veelzijdig en creatief en niet snel voor één gat te vangen. Erwin staat tussen de mensen in en gaat complexe problematiek niet uit de weg. Hij kijkt over zaken heen, organiseert samenwerking en brengt vertrouwen en energie.

In de afgelopen jaren heeft Erwin veel gewerkt in de proces- en food industrie waar hij problemen heeft opgelost in logistiek en productie. Hij is sterk in de combinatie van ICT, productie en operationeel management. Omdat hij ook in commerciële functies heeft gewerkt is hij een goed klankbord voor alle directieleden. Hij kan de optimale vertaalslag maken tussen de bedrijfsstrategie en de operationele strategie. Ook is hij een bruggenbouwer tussen de verschillende functies binnen een bedrijf. In zijn werk maakt Erwin veel gebruik van visuele technieken om in groepsverband meer overzicht en inzicht te creëren.

Erwin studeerde Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft. Hij werd projectmanager bij IBM en deed daar een kopstudie Bedrijfskunde aan de Nyenrode Business Universiteit. Na vervolgens jarenlang te hebben gewerkt in marketing- en sales ging hij zich steeds meer toeleggen op innovatie en verandering. Hij zet zijn technisch-commerciële brein met veel plezier in om de kansen en mogelijkheden in bedrijven sneller te grijpen.

Buiten het bedrijfsleven vind je Erwin in de bossen van de Veluwe op een trimbaan of op zijn mountainbike. Daarnaast speelt en fluit hij regelmatig een hockeywedstrijd.