Hana Hodzic

Analist

Hana Hodzic is een enthousiaste analist gespecialiseerd in Due Diligence, bedrijfswaarderingen en overnames en fusies. Gedreven door haar creativiteit, kritisch denkvermogen en liefde voor het M&A vak heeft Hana altijd een luisterend oor voor de ondernemer. Haar voornaamste expertise, Due Diligence-onderzoek, is gebaseerd op verschillende sectoren en soorten ondernemingen, zowel internationaal als nationaal. Sinds haar start bij Crossminds heeft ze haar vaktechnische kennis uitgebreid door ervaring op te doen in waarderingen en fusies en overnames. 

Na het behalen van haar BSc Bedrijfskunde heeft ze de MSc Finance & Investments afgerond aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. “Wat mij elke keer weer enthousiast maakt is dat elke deal anders is. Zo heeft elke overname een eigen verhaal”.  

De combinatie van het analytisch kijken naar cijfers, een kritisch denkvermogen durven uitspreken en begripvol naar klanten toe optreden geeft Hana energie; “Dat maakt mijn werk zo uitdagend en leuk”.  

In haar vrije tijd leest Hana graag boeken over uiteenlopende onderwerpen die haar interesseren. Ook is ze veel te vinden in de natuur, tenzij ze op reis is in een ver land om één van haar vele bucketlists te voltooien.