Jorrit op den Dries

Adviseur

Jorrit maakte in 2022 de overstap naar Crossminds nadat hij een periode van 5 jaar in de accountancy sector heeft gewerkt. De keuze voor Crossminds was geen moeilijke, aangezien hij graag werkt in een dynamische omgeving waarin hij zijn expertise kan inzetten om het verschil te maken. Het verschil maken, daar krijgt Jorrit energie van. Jorrit gaat geen uitdaging uit de weg en hij draait zijn hand er dan ook niet voor om om een stap extra te zetten.

Jorrit behaalde na een studiecarrière zijn Bachelor aan de Avans Hogeschool en uiteindelijk zijn Post-Master diploma aan de Nyenrode Business Universiteit. Na een studietraject van 8 jaar is Jorrit niet uitgeleerd en zal hij zich verder door ontwikkelen op het gebied van corporate finance.

Na te zijn opgegroeid in Brabant is Jorrit sinds kort verhuisd naar Zeeland, waar hij samen met zijn vriendin een huis heeft gekocht en van top tot teen heeft opgeknapt. Voor iemand met een kantoorfunctie is hij toch erg handig gebleken. Naast het klussen houdt Jorrit zich bezig met sporten, zoals fitness, voetbal en tennis. Daarnaast kookt hij graag als hij er de tijd voor heeft en is erg fan van de Italiaanse keuken. Er kan volgens hem ook weinig op tegen een barbecue met vrienden op een mooie zomeravond.