Het onmogelijke doen we snel, wonderen duren iets langer.

Juliette Desseaux

Projectmanager

Juliette Desseaux kwam begin 2016 bij Crossminds binnen als projectmanager. Zij is een echte aanpakker en weet altijd de boel draaiende te houden. Na een loopbaan in de grafische industrie maakte zij de overstap naar marketing en communicatie. Zij verenigt een kritische blik met veel gevoel voor vorm.

Juliette is accuraat en laat zich niet snel uit het veld slaan. “Marketing en communicatie moeten daadwerkelijk bijdragen aan betere klantgerichtheid en betere resultaten. Investeringen moeten leiden tot leads, conversie en maximaal tevreden klanten. Oftewel: meetbare resultaten. Vaak boeken bedrijven ondanks flinke budgetten geen succesvolle resultaten. Bij Crossminds wel.”

Samen met de klant komen tot het beste resultaat binnen de gestelde termijn en budget is elke keer weer een uitdaging die Juliette met plezier aangaat. En altijd met een vrolijke noot en gevoel voor humor. “Ik ga ervan uit dat voor elk probleem een oplossing te vinden is. Die houding houdt me scherp en optimistisch.”

De overstap van drukwerk naar marketing is volgens Juliette het beste wat haar is overkomen. Ze geniet dagelijks van de betrokkenheid in het creatieve proces.