'Eruit halen wat er in zit'

Kees Duivestein

Senior adviseur- Interim manager

Altijd heeft Kees dezelfde waarden hoog in het vaandel: vakbekwaamheid, integriteit, de behoefte en noodzaak om waarde toe te voegen. Met die mindset en bagage: verbinden, mobiliseren, resultaat leveren. Toegevoegde waarde leveren en in samenwerking creëren, kennis aanbrengen en ook toepassen; confronteren waar nodig, duidelijke routes geven waar mensen in meedenken en gemotiveerd worden om er een stap boven op te doen.

De snelle ontwikkeling van techniek en ingrijpende sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen vragen om koers, kwaliteit van leiderschap en management, en wáárde-proposities. De uitdaging dus.

Sinds 2003, na 10 jaar general management werkt Kees aan organisaties, door interim management en advisering. Veelal: versterken van ondernemerschap en leiderschap, koers bepalen (strategie/beleid) en de organisatie effectief maken (implementatie). Universitair opgeleid, management- en marketingtraingen, 15 jaar lang Certified Management Consultant.

Veel ervaring in vraagstukken en uitdagingen waarmee de directeur-grootaandeelhouder wordt geconfronteerd, met name groei en business development. Omgevingen: techniek, handel, energy/mobility.

Management rollen in techniek, energie, mobiliteit, Advisering topmanagement: strategie, Fusies en integraties