Marco du Pré

Senior adviseur

Marco du Pré is een van de oude rotten van Crossminds. Hij begon er in 2003, maakte in 2014 een uitstapje naar een bedrijf in spijkerbroeken en keerde in 2018 als directeur terug op het vertrouwde nest. Hij is gespecialiseerd in fusies en overnames. “We hebben een eigen clubje binnen de onderneming met een grote vrijheid om invulling te geven aan ons werk.”

Het mooie van het werk vindt hij de afwisseling. “We werken projectmatig. En ieder project is anders. Andere bedrijven, andere families, een andere dynamiek. En iedere keer de voldoening als het aan het einde van het traject een succes is. Als CEO bij een bedrijf heb je die ervaring veel minder.”

Marco is bij PwC opgeleid tot registeraccountant. “Daar heb ik gewerkt voor allerlei ondernemingen, van mkb tot multinational. Veel due diligence. Nu werk ik met mijn team veel breder, maar ik heb daar wel geleerd organisaties te doorgronden en conclusies te trekken. Van die ervaring kunnen onze cliënten en de jongere adviseurs in ons team profiteren.”

Bouwen aan Crossminds en bouwen aan de onderneming van klanten, daar krijgt Marco energie van. Goede deals maken voor opdrachtgevers in kleine, deskundige teams. ’s Winters gaat hij graag met de familie naar Oostenrijk of een ander wintersportgebied om te snowboarden. Daarnaast doet hij vrijwilligerswerk voor een stichting die zich inzet voor kinderen.