'Plannen maken is één, ze waarmaken is twee'

Marco Goovers

Senior adviseur

Geboren en getogen Zeeuw Marco Goovers is een echte klantenman met oog voor de markt. Hij heeft een brede kijk op alle facetten van de bedrijfsvoering en kan dit goed vertalen naar de werkvloer. Als (interim-)manager en directeur binnen de financiële dienstverlening heeft hij zijn sporen ruim verdiend. Hij heeft diverse bedrijven weer op het juiste spoor gezet.

“Ik ondersteun graag ondernemers om bij dilemma’s weloverwogen keuzes te maken. Van ondernemers wordt veel gevraagd. Het is eigenlijk onmogelijk dat zij alle facetten beheersen. Ik stel vragen, trigger, zet aan tot nadenken en geef ze goed inzicht. En ik help graag om plannen te verwezenlijken.”

Marco is analytisch, kritisch, overziet het grote geheel, weet anderen te inspireren en is een goede sparringpartner voor CEO’s. Volgens hem zijn mensen de bepalende factor in veranderingsprocessen. Bevlogen en energiek weet hij mensen voor zich te winnen en aan te sporen om mee te veranderen. “Samen zorgen we dat de potentie van het bedrijf ten volle wordt benut.“

Marco is getrouwd en heeft twee kinderen. Hij speelt graag voetbal, in de zaal en buiten op het veld. Als het mooi weer is, kun je hem op zijn racefiets tegenkomen op de Zeeuwse wegen.