'Pluk de dag!'

Martin de Jong

Senior adviseur

Martin de Jong is een ervaren adviseur en voormalig ondernemer (CFO). Hij is opgeleid tot accountant en waarderingsdeskundige. Hij gaat voor zijn klanten door het vuur met altijd een oplossingsgerichte insteek. Met scherpe analyses, pragmatische insteek en een brede ervaring is hij een goede en betrouwbare sparringpartner voor ondernemers.

Door zijn enthousiasme en optimisme wint hij mensen makkelijk voor zich. Martin krijgt energie van het realiseren van overeenstemmingen zowel bij M&A-transacties als bij geschillenbegeleiding en -beslechting. De diversiteit aan klanten, bedrijven en personen alsmede complexe situaties maken een werkdag boeiend en uitdagend.

Martin is geboren in Sliedrecht, maar hij heeft een zeer warm hart voor Rotterdam. Hij is al vanaf 1990 aan DRV verbonden met een tussenperiode van drie jaar waarbij Martin als aandeelhouder en CFO in het bedrijfsleven heeft gewerkt bij een internationale projectmatige groothandel in hoogwaardige buizen, pijpen, flenzen en fittingen. In 2001 heeft Martin mede aan de wieg gestaan van DRV Corporate Finance (het huidige Crossminds) en is sindsdien actief in de fusie en overnames, waarderingen, due diligence onderzoeken en geschillenbegeleiding en -beslechting.