'Groeien is nooit toeval: creëer inzicht, probeer, stuur bij en win’

Mitch van Bovene

Senior adviseur

Mitch van Bovene is een enthousiaste adviseur die voor iedereen een toegankelijke en prettige gesprekspartner is. Van de directeur van het bedrijf tot de werknemer in de productieloods. Met zijn analytisch vermogen haalt hij het verbeterpotentieel snel boven tafel. Hij schroomt niet zelf de mouwen op de stropen en mee te werken aan de implementatie van de verbeteringen en realisatie van het succes. Bedrijven laten groeien is zijn passie.

Mitch is een geboren en getogen Rotterdammer. Hij studeerde bedrijfskunde en marketingmanagement aan de Erasmus Universiteit. Tijdens zijn studie was hij actief als zelfstandig ondernemer. Hij begeleidde en adviseerde (startende) ondernemers op alle aspecten van de bedrijfsvoering. Na zijn studie zette hij zijn carrière voort bij Henkel, een grote multinational die actief is op de markt van consumentenproducten. Hier vervulde hij diverse marketing- en salesfuncties.

Het verschil maken voor mkb-ondernemers sprak hem meer aan dan onderdeel zijn van een corporate organisatie. In 2013 stapte hij daarom over naar DRV Performance Improvers. Daar heeft hij veel ervaring opgedaan met het uitvoeren van quickscans die het groei- en verbeterpotentieel van ondernemingen in kaart brengen.

Mitch is graag actief betrokken bij de implementatie van het verbeterplan. Zo kan hij echt het verschil maken voor de mkb’er. Ook heeft hij veel ervaring met het opstellen van managementrapportages, het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het implementeren van nieuwe IT-systemen. Altijd met de ambitie en strategie van de onderneming als uitgangspunt en belangrijkste kader.