Niels Meijer

Analist

Niels Meijer is adviseur corporate finance. Hij groeide op in het Limburgse Grubbenvorst, volgde de hbo-opleiding bedrijfseconomie in Eindhoven en verhuisde daarna naar Tilburg voor de master-opleiding finance. In 2017 studeerde hij daar cum laude af. Voordat hij bij Crossminds kwam werken, reisde hij 6 maanden alleen de wereld rond. Niels woont in Breda.

Sinds zijn komst naar Crossminds heeft Niels zich toegelegd op bedrijfswaarderingen, due diligence-onderzoeken en financieringen. Daarnaast heeft hij collega’s ondersteund bij bedrijfsovernames en fusies. Hiervoor schreef hij onder meer informatiememoranda.

“Ik ben niet gespecialiseerd in één of meer branches”, vertelt Niels. “Ik vind het juist interessant om bij een grote diversiteit aan ondernemers aan tafel te zitten, zowel qua branche als qua omvang. Van startups tot grote ondernemingen en van de lokale bakker tot innovatieve hightechbedrijven. Dat maakt ons werk veelzijdig en boeiend.”

Niels blijft in conditie door regelmatig op de mountainbike te klimmen of zijn hardloopschoenen onder te binden. Hij houdt van reizen en spreekt graag af met vrienden uit Limburg, die inmiddels over het hele land zijn uitgezwermd.