Nikki de Best

Analist

Sinds 2022 is Nikki werkzaam bij Crossminds als analist Strategie, na werkervaring te hebben opgedaan bij AFC Ajax en de Rabobank. Dit combineert zij met haar studie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na het voltooien van haar BSc Bedrijfskunde, hoopt zij in de zomer van 2023 haar MSc Strategic Management en BSc Rechtsgeleerdheid af te ronden. Doordat Nikki zowel een strategische als juridische achtergrond heeft, is zij in staat opdrachten vanuit verschillende invalshoeken te benaderen.

De diversiteit die de verschillende studies haar bieden, past bij de complexe opdrachten van Crossminds. “Geen enkele dag op kantoor is hetzelfde.” Deze uitdaging past bij haar ambities om door te groeien tot een allround strategisch adviseur. De combinatie van de complexiteit van opdrachten en de directe en eerlijke cultuur is de reden waarom Nikki gekozen heeft voor Crossminds.

Al van jongs af aan is Nikki in haar vrije tijd te vinden bij de lokale voetbalclub, zowel op het veld als langs de lijn op zaterdag en zondag. In de avonduren drinkt zij graag een biertje met haar vrienden in het lokale café of een gin-tonic tijdens het koken van een uitgebreid diner.