Peter Etman

Senior adviseur - Interim manager

Peter Etman is een ervaren voormalig CFO/CEO met een succesvol trackrecord.

Door zijn ruime ervaring en analytische geest is Peter een goed klankbord voor ondernemers. Hij heeft veel verstand van bedrijfsvoering en heeft onder andere ervaring met verbeterprocessen, verkoop en overname van activiteiten, strategische beleidsvorming, implementatie van ERP-systemen en het opzetten van managementinformatie processen.

Peter is toegankelijk en beweegt en communiceert makkelijk op alle niveaus binnen een onderneming. Hij maakt zich processen binnen een organisatie snel eigen. Hij is betrouwbaar, eerlijk, resultaatgericht, analytisch sterk, hands-on en een creatief denker. Door zijn open houding weet hij snel een goed contact op te bouwen met mensen.

Peter maakt hét verschil door middel van een gezonde dosis ambitie organisaties beter en winstgevender te maken. Betrouwbare en relevante managementinformatie is daarbij het startpunt.

Geboren en getogen in Rotterdam, maar woont al geruime tijd in Roosendaal. Peter is begonnen als controller en heeft uiteindelijk meer dan 20 jaar gewerkt als CFO/CEO bij een internationale onderneming. Peter heeft de RA opleiding afgerond en daarnaast nog een Postdoctoraal “Management van verandering” gevolgd evenals Nima A en B.

Naast zijn drukke bestaan heeft Peter drie jaar lang parttime decentrale werkcolleges gegeven en examens afgenomen aan Universiteit Nijenrode in het vak Administratieve Organisatie en Bestuurlijke Informatievoorziening.

Peter is gehuwd en heeft drie kinderen. In zijn vrije tijd is hij toezichthouder bij een tweetal scholen in het Speciaal Onderwijs. Hij is een fervent golfer en speelt samen met zijn dochter rolstoelbasketbal in competitieverband.