Peter van Haagen

SENIOR ADVISEUR - INTERIM MANAGER

Peter van Haagen is sinds 2017 adviseur bij DRV Performance Improvers. Hij zet zich met passie in om bedrijven zichzelf te laten verbeteren. Hij adviseert en ondersteunt. Waar nodig en gewenst steekt hij zelf de handen uit de mouwen en trekt hij als interimmanager vastgelopen projecten vlot. In die rol voegt hij daadwerkelijk waarde toe aan ondernemingen.

Zijn kracht zit in de snelle analyse van de situatie en het aandragen van verschillende oplossingen. Maar vooral ook in het snel tot actie komen. Een no-nonsensmentaliteit en een gezonde dosis humor zijn typerend voor Peter. Met als lijfspreuk ‘het is pas goed als het niet beter kan’ is hij pas tevreden als hij voor een bedrijf en de ondernemer aantoonbaar van waarde is geweest.

Peter heeft zijn sporen verdiend in de financiële dienstverlening. In diverse directiefuncties
heeft hij organisaties, processen en (financiële) performance verbeterd. Zijn bedrijfseconomische en financiële achtergrond en kennis van Lean Six Sigma maken hem tot een allrounder die op veel terreinen kan worden ingezet.

“Ik heb een aantal jaren mijn eigen bedrijf gerund. Ik weet dus uit eigen ervaring en uit de contacten met andere ondernemers precies wat een ondernemer bezighoudt. De mooie kanten en de successen, maar ook de knelpunten, de uitdagingen en de valkuilen. Die ervaring zet ik iedere dag in, om onze relaties te helpen hun prestaties te verbeteren.”