‘Believe in something, even when it means sacrificing everything’

Rob van Broekhoven

Analist

Rob van Broekhoven is een gedreven analist bij Crossminds. Hij is opgegroeid in het Brabantse Roosendaal en volgde de hbo-opleiding commerciële economie op de Johan Cruyff University in Tilburg, zodat hij zijn topsport wielrennen kon combineren met school. Na het behalen van zijn hbo-opleiding besloot Rob om de topsport vaarwel te zeggen en zich voor de volle 200% in te zetten voor zijn vervolgstudie. Hij heeft vervolgens de master Strategic Management afgerond op de Universiteit van Tilburg.

Sinds zijn komst bij Crossminds heeft Rob zich toegelegd op het analyseren van bedrijven. Zijn nieuwsgierigheid en leergierigheid leiden tot scherpe analyses, hierdoor is hij in staat de pijnpunten van een onderneming te begrijpen. Daarnaast is Rob zeer energiek en sociaal betrokken. Hij gaat graag het gesprek aan en is daarmee een goede sparringpartner. Hij zet je aan het denken en gaat altijd tot het uiterste.

Rob is in zijn vrije tijd het liefst bij vrienden en daarnaast is hij veel buiten te vinden. Je kunt hem tegenkomen op zijn wielrenfiets, in hardloopkleding, in de fitness of op één van de golfbanen in Zuidwest-Brabant.