Tim van Drie

Analist

Tim van Drie is sinds december 2022 als analist werkzaam bij Crossminds. Zelf woont hij in het hartje van Kralingen, maar komt oorspronkelijk uit de buurt van Utrecht. Hij is 4 jaar geleden naar Rotterdam verhuist voor zijn studie en heeft, van de keuze om in Rotterdam te gaan studeren, nooit spijt gehad. Hij is echt van de stad gaan houden en waardeert de Rotterdamse cultuur.

Vorig jaar heeft Tim zijn bachelor bedrijfskunde behaalt en volgt sinds de zomer van 2022 de master Strategic management aan de Erasmus Universiteit. Hij heeft geen zesjes mentaliteit en streeft er altijd naar om zichzelf constant te verbeteren. Dit doet hij zowel op zakelijk gebied als persoonlijk gebied, door geïnteresseerd te zijn in alles wat er om hem heen gebeurt.

Tim heeft voor Crossminds gekozen omdat hij de cultuur van directheid en eerlijkheid goed bij hem vindt passen. Naast de cultuur heeft ook de diversiteit aan projecten en opdrachten hem geënthousiasmeerd om zich dagelijks in te zetten voor dit Rotterdamse advieskantoor.